ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Οι παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΚ αποχαιρετούν τον Κ.Νεστορίδη: «Δεν υπάρχουν λόγια για το ποδοσφαιρικό μεγαλείο του»

«Πελώρια μορφή της ιστορίας της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Οι παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΚ αποχαιρετούν τον Κ.Νεστορίδη: «Δεν υπάρχουν λόγια για το ποδοσφαιρικό μεγαλείο του»

Η παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, εξέδωσαν ανακοίνωση για τον θάνατο του Κώστα Νεστορίδη, εκφράζοντας την θλίψη τους για την απώλεια του.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι ο «Νέστορας», ήταν «πελώρια μορφή της ιστορίας της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου», ενώ αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στο «ήθος του, την καλοσύνη του και την ανθρωπιά του».

«Με οδύνη και συντριβή πληροφορηθήκαμε σήμερα την απώλεια του τεράστιου Κώστα Νεστορίδη. Αυτή η πελώρια μορφή της ιστορίας της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι πια κοντά μας και όλοι εμείς που είχαμε την ευλογία να τον γνωρίσουμε, να τον δούμε να αγωνίζεται και να μπούμε στο γήπεδο μαζί του, νιώθουμε συντετριμμένοι.

Δεν υπάρχουν λόγια για το ποδοσφαιρικό μεγαλείο του «Νέστορα». Αλλά και τι να πεις για την καλοσύνη, το ήθος και την ανθρωπιά του;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι μία απώλεια που μας αφήνει όλους πολύ φτωχούς. Αγαπημένε μας Κώστα Νεστορίδη, καλό σου ταξίδι. Συλλυπητήρια σε αυτούς που μένουν πίσω. Η οικογένεια του πρέπει να είναι υπερήφανη για τον άνθρωπό της», αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.