ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν με τον Τάκη Μπαλτάκο

Κύριο θέμα συζήτησης η οπαδική βία

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν με τον Τάκη Μπαλτάκο

Μετά την συνάντηση που είχε με τον Κ.Μητσοτάκη και τους Big 4, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο.

Κύριο θέμα συζήτησης των δύο ανδρών στη συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης ήταν το ζήτημα της οπαδικής βίας, για το οποίο αύριο Πέμπτη 17/08, η ΕΠΟ θα ανακοινώσει τις προτάσεις της.

Παρόντες στη συνάντηση των Τσέφεριν – Μπαλτάκου από πλευράς UEFA ήταν ο διευθυντής εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς και από μεριάς της ελληνικής Ομοσπονδίας ο εκτελεστικός διευθυντής Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ

«Με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, συναντήθηκε στο γραφείο του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος. Κύριο θέμα συζήτησης των δύο ανδρών ήταν το ζήτημα της οπαδικής βίας, για το οποίο αύριο Πέμπτη 17/08, η ΕΠΟ θα ανακοινώσει τις προτάσεις της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόντες στη συνάντηση από πλευράς UEFA ήταν ο διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς και από πλευράς Ομοσπονδίας ο εκτελεστικός διευθυντής Ιάκωβος Φιλιππούσης. Ο πρόεδρος της UEFA ενημέρωσε αναλυτικά για όσα συζήτησε με τον κ. Μητσοτάκη, τους αρμόδιους υπουργούς και τους ιδιοκτήτες των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.