ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ολυμπιακός: «Πρόστιμο 500 ευρώ σε όποιον βρεθεί στο γήπεδο με ξένο εισιτήριο»

Όσα αναφέρει η ανακοίνωση

Ολυμπιακός: «Πρόστιμο 500 ευρώ σε όποιον βρεθεί στο γήπεδο με ξένο εισιτήριο»

Απόψε στις 19.45 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για τους «8» του Conference League.

Η ΠΑΕ, με μήνυμά της τονίζει τους περιορισμούς και τι πρέπει να προσέξουν όσοι θα είναι σήμερα στο Καραϊσκάκης, το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο αφού έχει ανακοινωθεί sold out.

Μάλιστα, τονίζεται πως όποιος βρεθεί με το εισιτήριο άλλου, θα πληρώσει πρόστιμο 500 ευρώ και δεν θα μπει στο γήπεδο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Όποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό δεν τον πληγώνει. Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας που ισχύουν πλέον: Δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων εντός του αγωνιστικού και του χώρου των αποδυτηρίων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα, για οποιοδήποτε λόγο.

Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με ονομαστικά εισιτήρια: Ακόμα και για τα παιδιά (κάθε ηλικίας).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι βρεθούν από την αστυνομία χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκε σε άλλο πρόσωπο θα του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.