ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολυμπιακός: «Θα εξαντλήσουμε τα νόμιμα μέσα για την δικαίωσή μας»

«Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά ενώπιον μιας οργανωμένης προσπάθειας αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος»

Ολυμπιακός: «Θα εξαντλήσουμε τα νόμιμα μέσα για την δικαίωσή μας»

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super league έκανε γνωστή την απόφαση για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και το χειρότερο σενάριο για τους «ερυθρολεύκους» επιβεβαιώθηκε.

Σύμφωνα με την απόφαση, το ματς πάει στον Παναθηναϊκό με 3-0, έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός από τους Πειραιώτες στο φετινό πρωτάθλημα κι η ομάδα καλείται να αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια χωρίς τους οπαδούς τους στις εξέδρες (δηλαδή στα ματς κόντρα σε Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ) ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 38 χιλιάδων ευρώ.

Οι Πειραιώτες, με νέα ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο ια οργανωμένη προσπάθεια αλλοίωσης όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια ενώπιον μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Περισσότεροι του ενός παράγοντες συνετέλεσαν με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους στο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μια άδικη και απολύτως εσφαλμένη απόφαση, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει στο δεύτερο βαθμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοί μας να γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για την δικαίωσή του, χωρίς να παραλείψει να έχουν νόμιμες συνέπειες όσοι εσκεμμένα συνέβαλαν στην διαμόρφωση μιας ψευδούς εικόνας εις βάρος του Συλλόγου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και να είναι βέβαιοι ότι και από αυτή τη δοκιμασία η ομάδα θα βγει πιο δυνατή και ακόμα πιο αποφασισμένη για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.