ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οπαδούς του Παναθηναϊκού συνάντησε στη Νέα Υόρκη ο Γ.Αλαφούζος

«Ο πρόεδρος στην πόλη μας» έγραψαν σε σχετική ανάρτηση στα social media οι φίλοι του Παναθηναϊκού

Οπαδούς του Παναθηναϊκού συνάντησε στη Νέα Υόρκη ο Γ.Αλαφούζος

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και συναντήθηκε με οπαδούς του “τριφυλλιού” στη Λέσχη Φίλων της ομάδας στην πόλη των ΗΠΑ.

Ο Παναθηναϊκός δίνει “μάχη” για το νταμπλ στην Ελλάδα και παράλληλα ενισχύεται στο μετεγγραφικό “παζάρι” του Ιανουαρίου, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος είχε τη δυνατότητα να περάσει και από τη Λέσχη των οπαδών του “τριφυλλιού” και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

“Ο πρόεδρος στην πόλη μας” έγραψαν σε σχετική ανάρτηση στα social media οι φίλοι του Παναθηναϊκού, που ανέβασαν και τις φωτογραφίες με τον Γιάννη Αλαφούζο στη Νέα Υόρκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο “ισχυρός άνδρας” των “πράσινων” αντάλλαξε και δώρα με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.