ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΠΑΕ ΑΕΚ για δολοφονία 29χρονου: «Παραδειγματική τιμωρία για τους δολοφόνους και τους υπεύθυνους!»

«Μιχάλη, η ΑΕΚ δε θα σε ξεχάσει ποτέ!»

ΠΑΕ ΑΕΚ για δολοφονία 29χρονου: «Παραδειγματική τιμωρία για τους δολοφόνους και τους υπεύθυνους!»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανάρτηση της στα social media, είπε «αντίο» τον 29χρονο Μιχάλη, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας από χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων του 29χρονου Μιχάλη, αλλά και όλων των υπευθύνων. Θυμίζουμε ότι ο συνδικαλιστής της αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι οι χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ είχαν κάνει προσυνεννόηση με οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Επίσης, η Ένωση έχει καταγγείλει τόσο την ομάδα της Κροατίας, όσο και την ΕΛ.ΑΣ. για όσα τραγικά έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο μήνυμα της η ΑΕΚ αναφέρει:

“Μιχάλη, η ΑΕΚ δε θα σε ξεχάσει ποτέ! Παραδειγματική τιμωρία για τους δολοφόνους και τους υπεύθυνους!”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.