ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Παγώνει» η πώληση της Τσέλσι μετά τις βρετανικές κυρώσεις στον Ρ.Αμπράμοβιτς

«Παγώνει» η πώληση της Τσέλσι μετά τις βρετανικές κυρώσεις στον Ρ.Αμπράμοβιτς

Η προσπάθεια του Ρόμαν Αμπράμοβιτς να πουλήσει την Τσέλσι σταμάτησε μετά την επιβολή κυρώσεων στον Ρώσο επιχειρηματία από τη βρετανική κυβέρνηση στο πλαίσιο των κυρώσεων που επιβάλλει για την επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του συλλόγου από το 2003, έθεσε την Τσέλσι προς πώληση μετά την απειλή κυρώσεων που διατυπώθηκε αρχικά στο βρετανικό Κοινοβούλιο.

Η Τσέλσι δεν μπορεί πλέον να πουλήσει ούτε εισιτήρια αγώνων!

Η κατάσχεση του συλλόγου σημαίνει επίσης ότι η Τσέλσι δεν μπορεί να πουλήσει από εδώ και στο εξής εισιτήρια αγώνων!

Η κίνηση αυτή της βρετανικής κυβέρνησης, με την επιβολή κυρώσεων, ουσιαστικά σταματά κάθε τρόπο με τον οποίο ο 55χρονος Αμπράμοβιτς θα μπορούσε να βγάλει χρήματα από την Τσέλσι.

Η βρετανική κυβέρνηση λέει ότι θα εκδώσει ειδική άδεια που θα επιτρέψει την πραγματοποίηση των αγώνων, την πληρωμή του προσωπικού και την παρακολούθηση των αγώνων από τους υπάρχοντες κατόχους εισιτηρίων.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν ακόμα να παρακολουθήσουν τους αγώνες για τους οποίους έχουν εισιτήρια, αλλά ο σύλλογος δεν μπορεί πλέον να πουλήσει άλλα εισιτήρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κατάστημα της Τσέλσι θα κλείσει επίσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.