ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παναιτωλικός – Βόλος: Το πανό που ανήρτησαν για την Μαρία Καρυστιανού – «Καμία ειρήνη χωρίς δικαίωση» (φώτο)

Μαρία, όρμα τους»

Παναιτωλικός – Βόλος: Το πανό που ανήρτησαν για την Μαρία Καρυστιανού – «Καμία ειρήνη χωρίς δικαίωση» (φώτο)

Οι οπαδοί του Παναιτωλικού, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο για τα play outs της Super League, ανήρτησαν πανό με τη Μαρία Καρυστιανού.

Σ’ αυτό αναφέρεται το εξής μήνυμα: «Μαρία, όρμα τους. Καμία ειρήνη χωρίς δικαίωση».

Πανό για τη Μαρία Καρυστιανού

Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Καρυστιανού βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο πλαίσιο εκδήλωσης για το έγκλημα των Τεμπών, αφήνοντας αιχμές για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Κώστα Καραμανλή και για στελέχη του σιδηροδρόμου.

Όπως αναφέρει το Mega, στη συγκλονιστική της ομιλία, η Μαρία Καρυστιανού «λύγισε» τους ευρωβουλευτές που ήταν παρόντες αλλά και η ίδια δεν άντεξε όταν προβλήθηκε βίντεο για τα Τέμπη με τα ονόματα που σκοτώθηκαν στην τραγωδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σωστά αναρωτιέστε μαζί μ’ όλο τον ελληνικό λαό πώς είναι δυνατόν ο ανθρώπινος παράγοντας να αποτελεί τη μοναδική δικλείδα ασφαλείας εν έτει 2023. Αυτό φυσικό ήταν κάτι άγνωστο για εμάς και σίγουρα θα αποτρέπαμε τα παιδιά μας από την επιλογή του τρένου εάν γνωρίζαμε τη φρικτή πραγματικότητα» είπε η κα Καρυστιανού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.