Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Αλεξανδρόπουλος ενόψει Σλάβια Πράγας

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με δυο αναμενόμενες απουσίες

Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Αλεξανδρόπουλος ενόψει Σλάβια Πράγας

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Κυριακή (07.08) στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την εντός έδρας ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με δυο αναμενόμενες απουσίες. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είχε στη διάθεσή του τους Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και Μπένιαμιν Βέρμπιτς, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Έλληνας μέσος (είχε προσβληθεί από ίωση, που τον κράτησε εκτός του ματς στην Τσεχία) πήγε στο “Γ. Καλαφάτης” και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα του ακολούθησε και ο Σλοβένος, ο οποίος δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της UEFA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού και υπολογίζονται για το ματς με τους Τσέχους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.