ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Παναθηναϊκός: Οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για «άκυρο» του Ιωαννίδη στην Λιλ – Επανέρχεται με νέα πρόταση η Σπόρτινγκ

Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον ώμο στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με την Γερμανία

Παναθηναϊκός: Οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για «άκυρο» του Ιωαννίδη στην Λιλ – Επανέρχεται με νέα πρόταση η Σπόρτινγκ

Για «άκυρο» του Φώτη Ιωαννίδη στη Λιλ και νέα πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κάνει λόγο η πορτογαλική «A Βola».

Το προτογαλικό μέσο αυτή τη φορά ανέφερε πως έμαθε ότι ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός έκοψε… την όρεξη στην Λιλ ξεκαθαρίζοντας πως δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στη γαλλική ομάδα.

Μάλιστα, δεν μένει εκεί τονίζοντας πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναμένεται να καταθέσει νέα πρόταση για κείνον τις επόμενες μέρες, αφού θέλει να προλάβει όσο γίνεται τον ανταγωνισμό, αφού συνεχώς προκύπτουν «μνηστήρες». Αυτή αναμένεται να είναι ελαφρώς αυξημένη, με το ποσό που θα προσφέρει να είναι κοντά στα 20 εκατ. ευρώ ή ακόμη και να τα φτάσει.

Η πορτογαλική ομάδα έχει συνηδειτοποίησε πως οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να ρίξουν τις απαιτήσεις τους και γι’ αυτό έχουν αποφασίσει να είναι εκείνοι που θα ανεβάσουν την προσφορά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε πως ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον ώμο στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με την Γερμανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.