ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Κάλεσμα οπαδών στου Ρέντη πριν το ντέρμπι

Η ανάρτηση της «Θύρας 7»

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Κάλεσμα οπαδών στου Ρέντη πριν το ντέρμπι

Το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης, κατά της οπαδικής βίας. Οι παίκτες των “ερυθρόλευκων”, όμως, θα πάρουν μια.. γερή δόση από τους οπαδούς τους πριν το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη θα βρεθούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, πριν από την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας για τη Λεωφόρο και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο Κύπελλο Ελλάδας.

Με ανάρτησή της στα social media, η “Θύρα 7” καλεί τους φίλους του Ολυμπιακού να δώσουν δυναμικό παρών απόψε στις 18:40 στου Ρέντη, προκειμένου να «ντοπάρουν» ψυχολογικά την ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σήμερα στις 18:40 ΟΛΟΙ στο προπονητικό στο Ρέντη για να εμψυχώσουμε την ομάδα», αναφέρεται στην ανάρτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.