ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παράπονα κάνει η ΑΕΚ για τη διαιτησία: «Δε μας δόθηκε πέναλτι»

Η ομάδα μιλά για «εχθρική διαιτησία»

Παράπονα κάνει η ΑΕΚ για τη διαιτησία: «Δε μας δόθηκε πέναλτι»

Μετά το τέλος του αθηναϊκού ντέρμπι, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέφρασε τα παράπονά της για τις αποφάσεις του διαιτητή, Νίκολα Νταμπάνοβιτς.

Μέσω των social media, η Ένωση έκανε λόγο για «εχθρική διαιτησία», ενώ ανέφερε πως δεν της δόθηκε πέναλτι στο 13ο λεπτό.

«Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στη Λεωφόρο και έχασε μεγάλες ευκαιρίες, ενώ είχε να αντιμετωπίσει μια εχθρική διαιτησία, με αποκορύφωμα το πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 13′ σε χέρι του Σάρλια», αναφέρει σε σχόλιο της η ΑΕΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα και ο Νόρντιν Άμραμπατ, εξέφρασε με τον… τρόπο του, τα παράπονά του για τις διαιτητικές αποφάσεις του ντέρμπι. Ο Μαροκινός άσος της ΑΕΚ έκανε πλάκα στον ρέφερι Νταμπάνοβιτς, τονίζοντάς του πως: «Μην μου πεις ότι έτσι σφυρίζεις τα φάουλ και στο Μαυροβούνιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.