ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πελέ: Για «μεγάλη λύπη και απελπισία» κάνει λόγο η κόρη του με νέα ανάρτησή της

Ανάρτηση που επιτείνει την ανησυχία για τον μεγάλο Βραζιλιάνο που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πελέ: Για «μεγάλη λύπη και απελπισία» κάνει λόγο η κόρη του με νέα ανάρτησή της

Ένα νέο μήνυμα που δεν προμηνύει καλές εξελίξεις όσον αφορά τον μεγάλο Πελέ ο οποίος συνεχίζει να δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ανήρτησε η κόρη του Κέλι Νασιμέντο το βράδυ της Τετάρτης (28/12).

«Αυτές τις στιγμές είναι δύσκολο να τις εξηγήσεις. Άλλες φορές υπάρχει μεγάλη λύπη και απελπισία και άλλες φορές γελάμε και συζητάμε για τις αστείες αναμνήσεις μας» ξεκινά την ανάρτησή της η κόρη του Πελέ και προσθέτει:

«Το άλλο που μάθαμε από όλο αυτό είναι ότι πρέπει να επικοινωνούμε ο ένας με τον άλλο και να είμαστε κοντά του. Μόνο έτσι αξίζει όλο αυτό, όταν είμαστε όλοι μαζί». pele-kori

Αρκετά από τα παιδιά και τα εγγόνια του Βραζιλιάνου θρύλου του ποδοσφαίρου (έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει επτά παιδιά), καθώς και η σύζυγός του, βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν στο Σάο Πάολο, όπου ο 82χρονος πρώην ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται από τις 29 Νοεμβρίου. pele-kori2

Η ανάρτηση αυτή έρχεται λίγα 24ωρα μετά τη «διαρροή» από την οικογένεια του Πελέ οτι ο 82χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου έχει αρχίσει να αποχαιρετάει συγγενείς και φίλους.

Την αγωνία για τον Πελέ επιτείνει το γεγονός ότι από τις 21 Δεκεμβρίου έχει υπάρξει «σιγή ασυρμάτου» από το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στο οποίο νοσηλεύεται ο μεγάλος Βραζιλιάνος.

Σε εκείνη την ενημέρωση είχε γίνει γνωστό ότι ο όγκος στο παχύ έντερο του Πελέ παρουσιάζει εξέλιξη και απαιτεί περαιτέρω φροντίδα που σχετίζεται με νεφρικές και καρδιακές δυσλειτουργίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.