ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πέντε γυναίκες καταγγέλλουν άσο της Premier League για σεξουαλική κακοποίηση

«Ήταν ξεκάθαρο ότι πίστευε ότι ήταν τόσο σημαντικός, ότι δεν μπορείς να του πεις όχι»

Πέντε γυναίκες καταγγέλλουν άσο της Premier League για σεξουαλική κακοποίηση

Πέντε γυναίκες ισχυρίζονται ότι βιάστηκαν από άσο της Premier League όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sun.

Οι γυναίκες λένε ότι ήταν θύματα βιασμού, σεξουαλικής επίθεσης ή ελεγκτικής συμπεριφοράς από τον Απρίλιο του 2021.

Ωστόσο, η ταυτότητα του ποδοσφαιριστή παραμένει άγνωστη, ενώ διεξάγεται ταυτόχρονα έρευνα για ακόμα δύο ποδοσφαιριστές και έναν προπονητή του πρωταθλήματος για ενδοοικογενειακή βία και σεξουαλική κακοποίηση.

Στο δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας υπάρχουν και δηλώσεις της μιας γυναίκας που προχώρησε σε καταγγελία στο BBC, όπου αναφέρει: «Ήταν ξεκάθαρο ότι πίστευε ότι ήταν τόσο σημαντικός, ότι δεν μπορείς να του πεις όχι».

Ισχυρίστηκε πως μετά την αναφορά στην αστυνομία τον Αύγουστο του 2021, έστειλε email στην FA, την Premier League και τον σύλλογο του παίκτη, καθώς ανησυχούσε για το ότι ο ποδοσφαιριστής συνέχιζε να παίζει ενώ ήταν υπό έρευνα.

«Ήλπιζα ότι θα παρέμβουν με κάποιο τρόπο για να μην συμβεί ξανά», ανέφερε, αλλά πρόσθεσε πως δεν έγινε τίποτα απολύτως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.