ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρόεδρος Γαλλικής Ομοσπονδίας για Κ.Μπενζεμά: «Οι ποδοσφαιριστές είναι πολίτες όπως όλοι οι άλλοι»

«Είναι απολύτως φυσιολογικό να εκφράζουν τις απόψεις τους»

Πρόεδρος Γαλλικής Ομοσπονδίας για Κ.Μπενζεμά: «Οι ποδοσφαιριστές είναι πολίτες όπως όλοι οι άλλοι»

O επικεφαλής της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Φιλίπ Ντιαλό, μιλώντας για την υπόθεση του Καρίμ Μπενζεμά δήλωσε την Πέμπτη (19/10) πως πρόκειται για «έναν από τους κορυφαίους Γάλλους παίκτες», την ώρα που ο πρώην διεθνής κατηγορείται από τον υπουργό Εσωτερικών για «σχέσεις με τη μουσουλμανική αδελφότητα.»

«Σχετικά με το θέμα του Καρίμ Μπενζεμά, ειλικρινά δεν θέλω να εμπλακώ σε αυτή τη διαμάχη, δεν γνωρίζω τα γεγονότα».

«Έχω μια εικόνα του Καρίμ ως έναν από τους μεγαλύτερους Γάλλους παίκτες, με έναν τεράστιο κατάλογο επιτευγμάτων, ο οποίος κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα, και επιμένω σε αυτό», πρόσθεσε.

Ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι σχετικά με τα σχόλια του Ζεράλ Νταρμανέν, ο οποίος κατηγόρησε τον πρώην Γάλλο διεθνή ότι έχει «διαβόητες σχέσεις με τη μουσουλμανική αδελφότητα», μια ισλαμιστική οργάνωση που ιδρύθηκε στην Αίγυπτο.

Επίσης, ερωτηθείς σχετικά με τη στάση των ποδοσφαιριστών στη σύγκρουση μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ, ο πρόεδρος της FFF υποστήριξε ότι «οι ποδοσφαιριστές είναι πολίτες όπως όλοι οι άλλοι, και αν αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις απόψεις τους για ορισμένα θέματα, αυτό είναι απολύτως φυσικό.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα κι έτσι, διευκρίνισε ότι «στο γήπεδο, στο ποδόσφαιρο, η προσέγγισή μας είναι να φέρνουμε τους ανθρώπους κοντά και να τους ενώνουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.