ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Πρώην πρόεδρος Ερασιτεχνικής ΑΕΚ: Νιώθω ντροπή σαν Έλληνας – Οι Κροάτες ήρθαν για να σκοτώσουν με τη βοήθεια δικών μας χούλιγκαν

Ο γιος του Άρης ήταν ανάμεσα στους τραυματίες από τους άγριους ξυλοδαρμούς γύρω από το Opap Arena

Πρώην πρόεδρος Ερασιτεχνικής ΑΕΚ: Νιώθω ντροπή σαν Έλληνας – Οι Κροάτες ήρθαν για να σκοτώσουν με τη βοήθεια δικών μας χούλιγκαν

Δέκα ημέρες από την δολοφονική επίθεση των Κροατών νεοναζί χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρομου Μ.Κατσουρή, οι υπόλοιποι τραυματίες από τους άγριους ξυλοδαρμούς αναρρώνουν από τα χτυπήματα.

Η πιο σοβαρή περίπτωση τραυματισμού ήταν αυτή του γιου του πρώην προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αχιλλέα Κουρέπη.

Ο γιος του  Άρης, πήρε εξιτήριο απ’ τον Ερυθρό Σταυρό.

Ο πατέρας του έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση αναφορικά με την αγωνία και τα συναισθήματά του σχετικά με όσα έγιναν στα θλιβερά επεισόδια.

«Σήμερα βγήκε ο Άρης από το νοσοκομείο μετά από 10 μέρες. Ήταν ο πιό βαριά τραυματισμένος από τα γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας. Γλύτωσε από θαύμα. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Θεία Πρόνοια, όλο το προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού για την προσοχή και την φροντίδα και όλους εσάς για την αγάπη και την συμπαράσταση σας.

Τώρα ξεκινά μια μακρά περίοδος σωματικής και ψυχικής αποκατάστασης. Στους γονείς του αδικοχαμένου Μιχάλη μπορώ μόνο να ευχηθώ κουράγιο και δύναμη.

Υ.Γ. Βλέποντας το βίντεο του άγριου ξυλοδαρμού του παιδιού μου, πέρα από τον αποτροπιασμό που ένιωσα σαν άνθρωπος και σαν πατέρας, αισθάνομαι σαν Έλληνας μεγάλη ντροπή, που οι 150 Κροάτες χούλιγκανς οι οποίοι διένυσαν 1400 χιλιόμετρα από την πατρίδα τους για να έρθουν εδώ να δείρουν και να σκοτώσουν, εξοπλίστηκαν με πολεμοφόδια από Έλληνες ομοϊδεάτες τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.