Πρώην πρόεδρος της Λίβερπουλ θέλει να αγοράσει την Τσέλσι

Ακόμα ένας επίδοξος αγοραστής εμφανίστηκε για την Τσέλσι

Πρώην πρόεδρος της Λίβερπουλ θέλει να αγοράσει την Τσέλσι

Η Τσέλσι δίνει μάχη με τον χρόνο για να βρει τον επόμενο ιδιοκτήτη της μετά το τέλος της εποχής Αμπράμοβιτς και οι επίδοξοι αγοραστές κάνουν… ουρά για να την αποκτήσουν.

Τελευταίος που προστέθηκε στη λίστα είναι ο πρώην πρόεδρος της Λίβερπουλ, Μάρτιν Μπρόουτον, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει ήδη τις πρώτες επαφές με τον Ρώσο μεγιστάνα προκειμένου το deal να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Όπως αποκάλυψε το «Skysports», το όνομα του Μπρόουτον προέκυψε έπειτα εισήγηση της βρετανικής κυβέρνησης που πρότεινε στον 74χρονο να βοηθήσει στην πώληση της Τσέλσι, με δεδομένο πως είχε πράξει κάτι ανάλογο το 2010 για λογαριασμό της Λίβερπουλ και την μετέπειτα εξαγορά του κλαμπ από την FSG.

Ωστόσο, ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος με μετοχές στην British Airways και στο Sports Investment Partners αποφάσισε να μπει ο ίδιος στη δημοπρασία για την εξαγορά της Τσέλσι και πλέον βρίσκεται με τη σειρά του σε επαφές με τον Αμπράμοβιτς για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπρόουτον αν και πρώην πρόεδρος στους Reds δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι φαν των Μπλε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.