ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρεάλ Μαδρίτης: Πήρε εξιτήριο μετά το έμφραγμα ο Πάμπλο Λάσο

«Ήμουν τυχερός επειδή η ζωή μου έδωσε μία προειδοποίηση», έγραψε ο Ισπανός τεχνικό

Ρεάλ Μαδρίτης: Πήρε εξιτήριο μετά το έμφραγμα ο Πάμπλο Λάσο

Ο Πάμπλο Λάσο ξεπέρασε πολύ γρήγροα την περιπέτεια με την υγεία του.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έλαβε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν μετά το έμφραγμα που υπέστη, ανακοινώνοντας μάλιστα ο ίδιος τα νέα μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter. Σε φωτογραφία που ανάρτησε, φάνηκε μάλιστα να οδηγά ο ίδιος κατά την αποχώρησή του.

«Είμαι σπίτι τώρα και αισθάνομαι τέλεια. Ήμουν τυχερός επειδή η ζωή μου έδωσε μία προειδοποίηση. Όπως μου είπε και ο γιατρός χθες, είμαι καλύτερα από ότι πριν από πέντε ημέρες. Έχω δύναμη και επιθυμία να επιστρέψω σύντομα» έγραψε ο ίδιος χαρακτηριστικα στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, ανεβάζοντας και μία φωτογραφία από το αυτοκίνητό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάσο υπέστη έμφραγμα στις 5 Ιουνίου, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί. Μία ημέρα αργότερα (6/6) ξέφυγε από τον κίνδυνο και βγήκε από την εντατική. Σύμφωνα πάντως με ισπανικά δημοσιεύματα, δεν πρόκειται να καθίσει ξανά στον πάγκο της Ρεάλ την φετινή σεζόν, με τον ίδιο πάντως να δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.