ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

 Σέρχιο Γιουλ: Απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σαντορίνη – Ποζάρει με την ελληνική σημαία

Αρχηγός της ομάδας μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης: «Ευχαριστώ Σαντορίνη»

 Σέρχιο Γιουλ: Απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σαντορίνη – Ποζάρει με την ελληνική σημαία

Η Ρεάλ ολοκλήρωσε τη σεζόν 2021-22 με τον καλύτερο τρόπο, πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα στη Liga Endesa δίχως τον Πάμπλο Λάσο στην άκρη του πάγκου και μολονότι παρατάχθηκε με μειονέκτημα έδρας στη σειρά των τελικών με την Μπαρτσελόνα.

Όσον αφορά τον Σέρχιο Γιουλ, το συμβόλαιο του Ισπανού γκαρντ με τη Ρεάλ ολοκληρώνεται φέτος ενώ πρόθεση της «Βασίλισσας» είναι να τον κρατήσει στο ρόστερ για ακόμα μια σεζόν, έχοντας ήδη έλθει σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φαμπιάν Κοζέρ.

Αυτή την περίοδο ο Γιουλ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στη Σαντορίνη, όπως αποκάλυψε στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

«Ευχαριστώ Σαντορίνη» ήταν το μήνυμά του στα ελληνικά, ποζάροντας μαζί με την ελληνική σημαία.

Ο Γιουλ βρίσκεται στη Ρεάλ από το 2007, πανηγυρίζοντας δυο φορές την EuroLeague, επτά πρωταθλήματα Ισπανίας και έξι Copa del Rey.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.