Σοκ στο γαλλικό ποδόσφαιρό: Ακρωτηριάστηκε πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν επειδή δεν άντεχε τους πόνους

Ο Μπρούνο Ροντρίγκες είχε βάλει τέλος στην καριέρα του πριν 17 χρόνια

Σοκ στο γαλλικό ποδόσφαιρό: Ακρωτηριάστηκε πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν επειδή δεν άντεχε τους πόνους

Σοκ προκάλεσε στο γαλλικό ποδόσφαιρο η είδηση ότι ακρωτηριάστηκε ο πρώην επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μπρούνο Ροντρίγκες.

Ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός, ο οποίος κατά τη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε και σε Μονακό, Στρασμπούρ και Μετς, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του το 2005, σε ηλικία 33 ετών. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια αλλά ο ίδιος συνέχιζε να νιώθει πόνους στο ένα πόδι λόγω όσων έζησε στα γήπεδα. Πόνοι οι οποίοι, προφανώς, είχαν γίνει πλέον ανυπόφοροι, οπότε ο Ροντρίγκες πήρε τη δύσκολη απόφαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, αποφάσισε τον ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του, κάτι που ήδη έγινε, ελπίζοντας ότι από εδώ και πέρα θα καταφέρει να ζήσει καλύτερα. Όσο παράδοξο κι αν μοιάζει κάτι τέτοιο όταν αποφασίζεις να προχωρήσεις σε ακρωτηριασμό…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.