ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Στεφανί Φραπάρ: Πώς σχολίασαν τα γαλλικά ΜΜΕ την επίθεση στην διαιτητή του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας

Στο φύλλο αγώνα μετά το φινάλε του τελικού ανέφερε πως ένας ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε κίνηση να την κλοτσήσει

Στεφανί Φραπάρ: Πώς σχολίασαν τα γαλλικά ΜΜΕ την επίθεση στην διαιτητή του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας

Τα γαλλικά ΜΜΕ, με δημοσιεύματά τους, αναφέρθηκαν στην επίθεση που δέχτηκε η Στεφανί Φραπάρ από ανθρώπους του Άρη μετά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά και στον τρόπο που φυγαδεύτηκε από το γήπεδο.

Η Στεφανί Φραπάρ στο φύλλο αγώνα μετά το φινάλε του τελικού ανέφερε πως ένας ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε κίνηση να την κλοτσήσει, χωρίς ωστόσο να το κάνει.

μετά το σφύριγμα της λήξης, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης επιτέθηκε φραστικά στην ίδια, καθώς είχε έντονα παράπονα από της διαιτητικές της αποφάσεις στην αναμέτρηση, με την κατάσταση να ξεφεύγει.

Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικές δυνάμεις που συνόδευσαν την γυναίκα διαιτητή στα αποδυτήρια, με την ίδια μάλιστα να μην παραλαμβάνει ποτέ το μετάλλιο της, στην καθιερωμένη απονομή.

Όλα αυτά δεν μπορούσαν να μην σχολιαστούν από τα ΜΜΕ της Γαλλίας, με την γνωστή «Equipe» να κάνει λόγω για περιπετειώδες παιχνίδι και οργή που προκλήθηκε στο παιχνίδι.

«Ένα περιπετειώδες πρώτο ματς. Η Στεφανί Φραπάρ ορίστηκε να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου (1-0) και η Γαλλίδα δέχτηκε αποδοκιμασίες.

Μοιράζοντας τρεις κόκκινες κάρτες στο δεύτερο ημίχρονο (51′, 65′ και 71′), εκ των οποίων οι δύο για τον Άρη που έχασε με γκολ στο τέλος των καθυστερήσεων (90+7′), συγκέντρωσε την οργή των παικτών και του τεχνικού επιτελείου των ηττημένων με το σφύριγμα της λήξης και χρειάστηκε να απομακρυνθεί από την αστυνομία.

Η Στεφανί Φραπάρ δέχτηκε επίθεση από τον Θεόδωρο Καρυπίδη, πρόεδρο του Άρη» αναφέρει το δημοσίευμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η «rmcsport» η οποία αναφέρει:

«Οι συγκλονιστικές εικόνες της Στεφανί Φραπάρ με συνοδεία από την αστυνομία, μετά τις τρεις κόκκινες κάρτες στον τελικό Κυπέλλου.

Η Γαλλίδα διαιτητής Στεφανί Φραπάρ, η οποία σφύριξε έναν αγώνα στην Ελλάδα αυτό το Σάββατο, συνοδεύτηκε από την αστυνομία αφού μοίρασε τρεις κόκκινες κάρτες στον τελικό του Κυπέλλου.

Στο τέλος του αγώνα, η Στεφανί Φραπάρ χρειάστηκε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο με τη συνοδεία αστυνομίας, ενώ οι παίκτες και το επιτελείο του Άρη επιτέθηκαν στην Γαλλίδα διαιτητή.

Η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Από τους πιο εκνευρισμένους ήταν ο πρόεδρος του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.