ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξαναβάζει φωτιά στα social media – Αυτή τη φορά με το tweet για τα ενοίκια 

Το tweet του Έλληνα τενίστα προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξαναβάζει φωτιά στα social media – Αυτή τη φορά με το tweet για τα ενοίκια 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «ξαναχτύπησε» και με ένα νέο tweet, έβαλε φωτιά στα social media.  «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποτέ πόσο σύντομος είναι ένας μήνας μέχρι που άρχισα να πληρώνω ενοίκιο», έγραψε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Και όπως αναμενόταν, οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν. Οι χρήστες του Twitter με καυστικό ύφος σχολίασαν την εν λόγω δήλωση.

«Καλωσήλθες στον κόσμο μας Στέφανε», έγραψε ένας από αυτούς.

Κάποιος τον ρώτησε εάν πρόλαβε να κάνει αίτηση για… power pass και fuel pass.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.