
Στα Χανιά για διακοπές με την οικογένειά του βρίσκεται από χθες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταξίδεψε στα Χανιά από την Αθήνα και πέρασε το πρώτο του βράδυ σε μπαρ στο Ενετικό Λιμάνι.
Όπως σχολίασε η συνεπιβάτης του στην πτήση και γιατρός στο επάγγελμα, Ελευθερία Μουλουδάκη, «γέμισε ταπεινότητα και ανθρωπιά χθες στο αεροδρόμιο ο Γιάννης».
«Χαμογελαστός μιλούσε με όλο το κόσμο περίμενε στη σειρά υπομονετικά σκορπώντας χαμόγελα… ένας διάσημος ΑΝΘΡΩΠΟΣ» πρόσθεσε στην ανάρτησή της.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.