ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στίβος: Χάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Ε.Καραλής λόγω τραυματισμού

Μία μεγάλη απώλεια μετράει η ελληνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Στίβος: Χάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Ε.Καραλής λόγω τραυματισμού

Δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει στο Βελιγράδι ο Εμμανουήλ Καραλής καθώς η επανεξέταση που έκανε την Τετάρτη (16/3) στον γιατρό της ομοσπονδίας, έδειξε πως δεν είναι έτοιμος να μπει σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου, όπως το παγκόσμιο κλειστού.

Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο τραυματισμός δεν έχει υποχωρήσει στο απόλυτο, κάτι που σημαίνει πως είναι ορατός ο κίνδυνος να υπάρξει σοβαρή υποτροπή, που θα θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του ακόμη και στον ανοιχτό στίβο.

Ο Καραλής έχει περάσει φέτος τα 5,81μ. και μπορούσε να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στον απευθείας τελικό του επί κοντώ. Ο αθλητής θα συνεχίσει τις θεραπείες του κι έπειτα θα προετοιμαστεί για τους αγώνες της θερινής περιόδου.

Το 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού θα γίνει από 18 έως 20 Μαρτίου στο Βελιγράδι με τη συμμετοχή 372 αθλητών και 308 αθλητριών από 137 χώρες.

Ανάμεσα τους και ο Μίλτος Τεντόγλου που με 8,25 μ. έχει την κορυφαία επίδοση μεταξύ των 16 αθλητών που θα συμμετάσχουν στον απευθείας τελικό του μήκους.

Συνολικά 49 εμποδιστές θα συμμετάσχουν στα 60 μ. εμπ., μαζί τους και ο Κώστας Δουβαλίδης στην πέμπτη του συμμετοχή στη διοργάνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα 60 μ. των Γυναικών θα πάρουν μέρος 49 αθλήτριες από 38 χώρες και η Ραφαέλα Σπανουδάκη με 7.23 έχει την 18η επίδοση. Στα 400 μ., εκεί όπου θα τρέξει η Ειρήνη Βασιλείου, θα εκκινήσουν 35 αθλήτριες, ενώ στα 60 μ. εμπ. η Ελισάβετ Πεσιρίδου θα ξεκινήσει στα προκριματικά μαζί με άλλες 45 αθλήτριες. Ντεμπούτο στη διοργάνωση κάνει ο Νίκος Ανδρικόπουλος που με 16,36 μ. έχει την 15η επίδοση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.