ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού για τον πάγκο και ο Ραλφ Χάσενχουτλ

Eίναι πιθανό όσο περνούν οι μέρες να απασχολήσει περισσότερο τους «ερυθρόλευκους»

Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού για τον πάγκο και ο Ραλφ Χάσενχουτλ

Ο Ραλφ Χάσενχουτλ παραμένει χωρίς ομάδα από τον Νοέμβριο του 2022 που χώρισαν οι δρόμοι του με την Σαουθάμπτον και αποτελεί έναν από τους προπονητές που βρίσκονται στην λίστα του Ολυμπιακού.

Ο 55χρονος Αυστριακός έκανε αρκετά καλό έργο στην Σαουθάμπτον την τετραετία που πέρασε εκεί ενώ πιο πριν είχε κάτσει δύο χρόνια στον πάγκο της Λειψίας έχοντας επίσης αρκετά καλά αποτελέσματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν περάσει την περίπτωσή του από ένα πρώτο τσεκάρισμα και τον έχουν διατηρήσει στην λίστα με τους «εκλεκτούς» για να αναλάβουν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όμως δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια συζήτηση μαζί του.

Δεν είναι απίθανο όσο περνούν οι μέρες η επιλογή αυτή να ανέβει θέσεις στην ιεραρχία και να προχωρήσει κι άλλο η περίπτωσή του.

Το βιογραφικό του

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός στην Ούντερχάκινγκ για μία διετία (2005-2007), πριν αναλάβει προσωρινά ως πρώτος για λίγες μέρες και μετά μονιμοποιηθεί. Παρέμεινε ως πρώτος προπονητής στην γερμανική ομάδα για δυόμιση χρόνια (2007- Φλεβ. 2010). Έπειτα πέρασε σχεδόν έναν χρόνο ως ανενεργός και τελικά ανέλαβε την Άαλεν τον Γενάρη του 2011, όπου έμεινε 2,5 έτη. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ίνγκολσταντ την τριετία 2013-2016, με την οποία κατέκτησε κι ένα πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας το 2015.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από κει κι έπειτα ακολούθησαν οι δύο καλύτερες δουλειές της καριέρας του σε Λειψία (2016-2018) και Σαουθάμπτον (2018-2022).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.