Τελικός Champions League 2023: Η σέξι σύντροφος του Λ.Μαρτίνεζ στέλνει σύνθημα νίκης για την Ίντερ

Οι Νερατζούρι κυνηγούν το 4ο Champions League

Τελικός Champions League 2023: Η σέξι σύντροφος του Λ.Μαρτίνεζ στέλνει σύνθημα νίκης για την Ίντερ

Η Ίντερ επέστρεψε μετά από 13 χρόνια σε τελικό Champions League. 

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Πόλη εκεί όπου η Ίντερ θα παλέψει στον τελικό απέναντι στην Σίτι για την κούπα.

Οι Νερατζούρι κυνηγούν το 4ο Champions League τους και επενδύουν πολλά σε παίκτες όπως Λαουτάρο Μαρτίνεζ και ο Λουκάκου.

Ο Αργεντινός επιθετικός μετά από το Μουντιάλ θέλει να κατακτήσει την ίδια σεζόν και το Champions League και όνειρό του είναι να σκοράρει στον μεγάλο τελικό. «Δίπλα» του στην Πόλη για να τον στηρίξει ψυχολογικά είναι η συζυγός του Αγκουστίνα Γκαντόλφο. ag_s agustian

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η όμορφη Αγκουστίνα αν και είναι έγκυος (περιμένει το 2ο παιδί τους) ταξίδεψε στην Πόλη για να είναι δίπλα στην ομάδα. Φόρεσε μάλιστα και φανέλα της Ίντερ για να πάει στο γήπεδο και έστειλε το μήνυμά της: «Είμαστε έτοιμοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.