ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλαζονεία από Μ.Σάκκαρη μετά την νίκη της: «Τώρα μπορώ να σας βουλώσω το στόμα» – Πριν ένα μήνα έκλαιγε «γιατί μας ντρόπιαζε» (upd)

Πότε είχε δίκιο; - Όταν «μας ντρόπιαζε» όπως έλεγε η ίδια κλαίγοντας οn camera ή τώρα που «βούλωνε στόματα» όπως πάλι ισχυρίστηκε;

Αλαζονεία από Μ.Σάκκαρη μετά την νίκη της: «Τώρα μπορώ να σας βουλώσω το στόμα» – Πριν ένα μήνα έκλαιγε «γιατί μας ντρόπιαζε» (upd)

Τα ξημερώματα της Κυριακής (24/9), η Μαρία Σάκκαρη κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο της καριέρας στον ένατο τελικό που συμμετείχε.

Επιβλήθηκε της Caroline Dolehide με 2-0 σετ στον τελικό του Guadalajara Open Akron, και πήρε το πολυπόθητο τρόπαιο.

Μέσα στη «μέθη» της νίκης, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να το ερμηνεύσουμε, με αλαζονεία απευθύνθηκε στους επικριτές της, λέγοντας πως «τώρα μπορεί να τους βουλώσει το στόμα».

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη της:,

«Όλοι έλεγαν “είναι Top 10, Top 5, Top 3 και έχει κερδίσει μόνο ένα 250άρι. Επιτέλους μπορώ να τους βουλώσω το στόμα. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα. Δεν θέλω να σταματήσω στους δύο τίτλους».

Είναι αυτό που θα ήθελαν να ακούσουν οι συμπατριώτες της, όταν δεν την ήξερε κανείς, και γενικά δεν ασχολούταν κανείς με το τένις στην χώρα μας μιας και δεν έχουμε φυτώριο παραγωγής παικτών γι’αυτό το άθλημα; Σίγουρα όχι.

Ξεχνάει η Μαρία Σάκκαρη πριν ένα μήνα περίπου, όταν έβγαινε δακρυσμένη μπροστά στις κάμερες, μετά από ακόμα μία ήττα της και έλεγε πως «ντροπιάζει τους Έλληνες».

Και τότε οι Έλληνες, που σήμερα η Μαρία Σάκκαρη τους «τρίβει στη μούρη» το τρόπαιο  και «βουλώνει στόματα»… είχαν «λυγίσει» με την εικόνα της «δακρυσμένης Μαρίας».

Βέβαια ούτε τότε «μας είχε ντροπιάσει», ούτε τώρα «έχει βουλώσει στόματα», για τον απλούστατο λόγο πως η Μ.Σάκκαρη δεν αγωνίζεται για την Ελλάδα μιας και είναι ένα επαγγελματικό ατομικό άθλημα. Αγωνίζεται για τον εαυτό της.

Ότι κάνει, καλό ή κακό, το κάνει αποκλειστικά για τον εαυτό της, και αφορά την ίδια μόνο.

Τα χρήματα που βγάζει η Μ.Σάκκαρη, όπως και ο Σ.Τσιτσιπάς, και όλοι οι επαγγελματίες τενίστες, πάνε στην δική της τσέπη και τα κερδίζουν με την αξία τους. Ας αφήσει τα «εκπροσωπώ και ντροπιάζω την Ελλάδα».

Όταν έλεγε ότι αισθάνεται Μεξικανή και μπορεί να πάρει την μεξικανική υπηκοότητα

Μέχρι πριν λίγες ημέρες η Μ.Σάκκαρη, που ντρόπιαζε κατά τα λεγόμενά της του Έλληνες πριν ένα μήνα, έλεγε ότι νιώθει Μεξικανή και ότι μπορεί να πάρει ακόμα και την μεξικανική υπηκοότητα ποζάροντας κιόλας γεμάτη υπερηφάνεια με τη φανέλα του Μεξικού.

Η πορεία σε τρόπαια της Μ.Σάκκαρη

H Μ.Σάκκαρη έχει βρεθεί δύο φορές σε ημιτελικό Γκραν Σλαμ διοργάνωσης (στο Ρολάν Γκαρός και στο Αμερικανικό Όπεν το 2021).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει αγωνιστεί 9 φορές σε τελικό τουρνουά της WTA και έχει κερδίσει μέχρι στιγμής δύο τίτλους, στο Μαρόκο το 2019, και στη Γουαδαλαχάρα το 2023.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.