ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Θρηνεί η παγκόσμια ιστιοπλοΐα: Πνίγηκε η 17χρονη Έγια Γκεζγκέζ – Είχε αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Έχασε τη ζωή της κατά την διάρκεια προπόνησης

Θρηνεί η παγκόσμια ιστιοπλοΐα: Πνίγηκε η 17χρονη Έγια Γκεζγκέζ – Είχε αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στο πένθος βυθίστηκε η παγκόσμια ιστιοπλοΐα, μετά τον θάνατο της 17χρονης Τυνήσιας, Έγια Γκεζγκέζ, η οποία είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η νεαρή αθλήτρια έχασε τη ζωή της μετά από δυστύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια της προπόνησης που έκανε με την εθνική ομάδα της χώρας της.

Το δυστύχημα, συνέβη την Κυριακή (10/4), όταν το ιστιοφόρο που χρησιμοποιούσε η Γκεζγκέζ, μαζί με την δίδυμη αδερφή της, Σάρα, ανετράπη λόγω των ισχυρών ανέμων, με τραγική κατάληξη, τον πνιγμό της Έγια. Η αδελφή της κατάφερε να επιζήσει.

«Είμαι συγκλονισμένος από την είδηση για τον θάνατο της ιστιοπλόου, Εγια Γκεζγκέζ. Ήταν ένα εμπνευσμένο ταλέντο και πρότυπο για την γενιά της. Η συμμετοχή της στο Τόκιο 2020 μαζί με την δίδυμη αδελφή της, Σάρα, θα συνεχίσει να εμπνέει νεαρά κορίτσια σε όλον τον κόσμο. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά της, τους φίλους και την Ολυμπιακή κοινότητα της Τυνησίας», ανάφερε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ σε δελτίο Τύπου, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ΔΟΕ.

Κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, οι αδελφές Γκεζγκέζ, κατέλαβαν την 21η θέση στην κατηγορία με σκάφη 49er FX.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.