ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θύρα 7 κατά ΕΛ.ΑΣ: «Εσείς ευθύνεστε για τη δολοφονία του Μ.Κατσουρή»

«Αντί να λύσετε το πρόβλημα της βίας, το διογκώνετε»

Θύρα 7 κατά ΕΛ.ΑΣ: «Εσείς ευθύνεστε για τη δολοφονία του Μ.Κατσουρή»

Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία κάνουν επίθεση στην αστυνομία, με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την Πέμπτη (24/8) έξω από το «Γ.Καραϊσκάκη». 

Η Θύρα 7 κάνει επίθεση στην ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, μετά την έφοδο των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ανακοίνωση της Θύρα 7: 

«ΑΝΤΙ να λύσετε το πρόβλημα της βίας, με τις αποφάσεις σας… το ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΕ! Δεν υπάρχει κανένας λόγος και ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ, παρά μόνο δημιουργεί τεράστια προβλήματα,να υπάρχει ένας “στρατός” ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ έξω από την ΘΥΡΑ 7, ενώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αντίπαλοι οπαδοί, είναι μια κατάσταση που αντί να αποτρέπει τα επεισόδια, ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!

Οι 7000 άνθρωποι που την γεμίζουν, δεν είναι εγκληματίες! ΔΕΝ έχει γίνει το παραμικρό τόσα χρόνια από αυτό τον κόσμο! Οι οργανωμένοι της ΘΥΡΑΣ 7 ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα πως να ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ το πέταλο και την ομάδα μας!

Τα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του Μιχάλη έγιναν με δική σας ευθύνη εξαιτίας της ασύλληπτης ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ σας! Ακόμα και τώρα επιχειρείτε να κουκουλώσετε την υπόθεση με ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ!

Δεν είμαστε άβουλα όντα, ούτε πρόβατα για σφαγή, ώστε να αποδεχτούμε αυτό το “στρατιωτικό” καθεστώς στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ! Σας προειδοποιούμε, ότι αυτή η κατάσταση, δεν θα έχει καλή κατάληξη! Αλλάξτε αυτά τα επικίνδυνα μέτρα, που υποτίθεται καταπολεμούν την βία. Καθίστε ΜΑΖΙ μας, σε ένα τραπέζι να συζητήσουμε και να ΛΥΣΟΥΜΕ τα προβλήματα που υπάρχουν! Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν προβλήματα και έχουμε ΟΛΟΙ ευθύνες για αυτό!

Υ.Γ Μια ζωή αντιμετωπίζετε τους οπαδούς σαν εγκληματίες τώρα κάνετε το ίδιο για όποιον φίλαθλο πηγαίνει απλά στο γήπεδο να δει την ομάδα του!

Η ΘΥΡΑ 7 και εχτές όπως κάνει πάντα είχε υποδειγματική συμπεριφορά σε όλη την διάρκεια του αγώνα! Υπόδειγμα οπαδών… οι “εγκληματίες”!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.