ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τι άλλο θα δούμε: Η Ναντ πουλάει… προφυλακτικά στα χρώματα της ομάδας στη μπουτίκ της (φωτο)

«Μαζί σου» είναι το σλόγκαν πάνω στο κουτί

Τι άλλο θα δούμε: Η Ναντ πουλάει… προφυλακτικά στα χρώματα της ομάδας στη μπουτίκ της (φωτο)

Η μπουτίκ της Ναντ πουλάει στη μπουτίκ της αξεσουάρ όλων των ειδών από μπλουζάκια, σήματα, μπρελόκ, βραχιόλια, μέχρι και… προφυλακτικά.

Στο γαλλικό σύλλογο είπαν να καινοτομήσουν και να κάνουν τη διαφορά απέναντι στην κλασική συνταγή που ακολουθούν οι υπόλοιπες ομάδες με ορισμένες πικάντικες προσθήκες.

Όπως μπορεί να δει ο κάθε ενδιαφερόμενος που θα κάνει μια διαδικτυακή βόλτα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ομάδας, στη μπουτίκ πωλούνται διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων και προφυλακτικά στα χρώματα της Ναντ (πράσινο και κίτρινο).

Πάνω στη συσκευασία του προφυλακτικού γράφει «μαζί σου» που είναι και το σλόγκαν της καμπάνιας. Το προϊόν μπορεί να το βρει όποιος θέλει στην κατηγορία ”αξεσουάρ” της μπουτίκ του γαλλικού συλλόγου, ο οποίος αν μη τι άλλο καταφέρνει με αυτή την κίνηση να κάνει τη διαφορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο κλαμπ εκτιμούν ότι οι οπαδοί τους θα εκτιμήσουν το νέο προϊόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.