ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το Κατάρ προειδοποιεί τις γυναίκες των Άγγλων ποδοσφαιριστών να μην προκαλέσουν – «Δεν είστε υπεράνω του νόμου»

Τους ζητά να φέρονται με ευπρέπεια και σεμνότητα

Το Κατάρ προειδοποιεί τις γυναίκες των Άγγλων ποδοσφαιριστών να μην προκαλέσουν – «Δεν είστε υπεράνω του νόμου»

Οι Wags των Άγγλων ποδοσφαιριστών που θα ακολουθήσουν τους αγαπημένους τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και κυρίως σεμνές σε δημόσιους χώρους.

Ήδη έχουν λίστα στα χέρια τους με τα «πρέπει« και τα «μη» ώστε να αποφευχθούν μπλεξίματα με τον νόμο.

Οι επικεφαλής των δεν μπορούν να ρισκάρουν στο αυστηρό κράτος του Κόλπου και προειδοποίησαν τα κορίτσια: «Δεν είστε υπεράνω του νόμου».

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun» τους παραδόθηκε η λίστα σε μια μυστική παρουσίαση.

Οι Wags που αναμένεται να είναι εκεί, όπως η φίλη του Jack Grealish, Sasha Attwood, 26 ετών, ενημερώθηκαν πως πρέπει να «ντύνονται σεμνά» σε δημόσιους χώρους και στα γήπεδα και προειδοποιήθηκαν ότι οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης «δεν θα είναι ανεκτές».

Δεν πρέπει να πίνουν αλκοόλ ή να βρίζουν δημόσια, να παίζουν δυνατά μουσική, να τραγουδούν, να φωνάζουν ή να συμπεριφέρονται «ανάρμοστα» κατά τη διάρκεια του καλέσματος στην προσευχή. Sasha

H Sasha Attwood είναι η σύντροφος του Jack Grealish

Απαγορεύεται επίσης η ρίψη απορριμμάτων, η οποία είναι παράνομη στο Κατάρ και τιμωρείται με πρόστιμο έως 6.000 λίρες και ένα χρόνο φυλάκιση.

Και τις προειδοποίησαν ότι η λήψη σέφλι έξω από κυβερνητικά κτίρια θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε σύλληψη.

Η μυστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν από την ισοπαλία 3-3 της Αγγλίας με τη Γερμανία τον περασμένο μήνα. «Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι εσείς και ο σύζυγος/σύντροφός σας δεν είστε υπεράνω του νόμου εδώ. Υπάρχει κάθε διάταξη για να προστατεύσετε τόσο εσάς όσο και τον σύντροφο/σύζυγό σας σε κάθε περίπτωση αδιακρισίας. Τα πρόστιμα και οι διώξεις είναι συνηθισμένες», είπε η FA (Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγγλίας).

Η Αγγλία, με επικεφαλής τον αρχηγό Χάρι Κέιν, παίζει στο Διεθνές Στάδιο Χαλίφα της πρωτεύουσας Ντόχα εναντίον του Ιράν στις 21 Νοεμβρίου. 2_megan

Η Ομοσπονδία είναι αποφασισμένη να διαβάσει τους τοπικούς νόμους και τα έθιμα στις Wags.

Μια πηγή δήλωσε: «Η κυβέρνηση τους Κατάρ είναι πολύ προσεκτική με το θέμα της προστασίας της. Ήταν πολύ σαφείς σχετικά με τους κανόνες και έχουν ευθύνη απέναντι στους παίκτες και τις οικογένειές τους να βεβαιωθούν ότι γνωρίζουν τους τοπικούς νόμους και τα έθιμα. Δεν μπορούν – και δεν θα ανεχθούν – οποιαδήποτε διαμάχη ή περιστατικό που θα μπορούσε και θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί».

«Είναι σημαντικό οι Wags να καταλάβουν ότι το Κατάρ δεν είναι Αγγλία και ότι θα αντιμετωπίζει όλους με αμεροληψία, ανεξάρτητα από το ποιος είναι». 1_HarryKane09

Η κατανάλωση αλκοόλ στο Κατάρ είναι παράνομη. Οι βρισιές ή οι αγενείς χειρονομίες μπορούν επίσης να οδηγήσουν τον ένοχο πίσω από τα κάγκελα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γυναίκες πρέπει να καλύπτουν τους ώμους τους και να αποφεύγουν να φορούν κοντές φούστες, σύμφωνα με τις συμβουλές του Υπουργείου Εξωτερικών. Το σεξ εκτός γάμου είναι επίσης παράνομο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.