ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Το μήνυμα του Σέρχιο Αραούχο για τη νίκη της ΑΕΚ και τον Μιχάλη Κατσουρή

Ο αρχηγός της ΑΕΚ ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν στην περίοδο του τραυματισμού του

Το μήνυμα του Σέρχιο Αραούχο για τη νίκη της ΑΕΚ και τον Μιχάλη Κατσουρή

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 2-1 στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League, σε ένα παιχνίδι που επανήλθε από τον σοβαρό τραυματισμό του και ο Σέρχιο Αραούχο.

Στη φετινή πρεμιέρα της ΑΕΚ στη σεζόν, ο Αραούχο πέρασε στο ματς ως αλλαγή και βοήθησε την ομάδα του να φθάσει στη νίκη, αφιερώνοντάς την στον αδικοχαμένο Μιχάλη Κατσουρή.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ έκανε σχετική ανάρτηση στα social media και ευχαρίστησε επίσης, όσους τον στήριξαν στην περίοδο του τραυματισμού του.

Η ανάρτησή του 

«Εδώ είμαστε πάλι μετά από σχεδόν 4 μήνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ που επέτρεψε η επέμβασή μου να γίνει από γιατρό της επιλογής μου.

Ευχαριστώ Pedro Ripoll, που είσαι εκεί κάθε μέρα! Ευχαριστώ τον Tomas (φυσικοθεραπευτής) και ολόκληρη την ιατρική του ομάδα.

Ευχαριστώ τον Miguel Angel Ramirez, που μου δάνεισε τις εγκαταστάσεις του συλλόγου ώστε να συνεχίσω την ανάρρωσή μου και τον @raulqnt για τον χρόνο σου, φίλε. @belinda_personaltrainer επίσης κι εσένα που μπορούσες να ακολουθήσεις το πρωτόκολλο που είχαμε, Σώθηκες φέτος @ victoriglesias10 αλλά τα λέμε.

Ευχαριστώ τον Χρήστο Καρβουνίδη που έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να με ετοιμάσει γι’ αυτόν τον αγώνα και την ομάδα του @dimiphysio_ioannou @pavlidis_constantinos @lefterisgaitanos @ag.contarinis #Tom #Fabio και φυσικά στους φιλάθλους για τόσα πολλά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης, στο αυτούς τους μήνες που είμαι εκτός ομάδας. Το πρώτο βήμα έγινε χθες! Η νίκη για την οικογένεια του Μιχάλη και τα λέμε το Σάββατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΥΓ: Άφωνος μαζί σου @abrahamelian @10nicogonzalez και ευχαριστώ τον προσωπικό μου γιατρό #Valen που με φρόντισε και κατάλαβε χωρίς να του εξηγήσω τίποτα, ότι ο μπαμπάς δεν μπορούσε να απολαύσει τίποτα σε αυτές τις διακοπές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.