ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τραγικές οι συνθήκες στην Εθνική Μπάσκετ της Βοσνίας: Οι παίκτες κοιμούνται σε αυτοκίνητα

«Οι πολιτικοί πληρώνονται... ενώ εμείς όχι» καταγγέλλουν

Τραγικές οι συνθήκες στην Εθνική Μπάσκετ της Βοσνίας: Οι παίκτες κοιμούνται σε αυτοκίνητα

Η οικονομική κατάσταση της ομοσπονδίας της Βοσνίας είναι τραγική και αυτό, αναπόφευκτα, επηρεάζει και την εθνική ομάδα, οι παίκτες της οποίας αποφάσισαν να μιλήσουν τώρα και να ενημερώσουν τους πάντες για τις καταστάσεις που ζουν.

Η Βοσνία παίρνει μέρος στο Προολυμπιακό τουρνουά αλλά το αγωνιστικό κομμάτι ίσως είναι και το τελευταίο που ενδιαφέρει τους παίκτες, κόντρα σε ό,τι θα περίμενε κανείς, αφού οι δηλώσεις που έκαναν για την κατάσταση που επικρατεί είναι αδιανόητες.

«Εδώ και 30 χρόνια αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα. Οι συνθήκες είναι οι ίδιες κάθε χρόνο. Δεν έχουμε βασικά πράγματα, κοιμόμαστε τέσσερις σε ένα δωμάτιο. Οι πολιτικοί πληρώνονται, δεν υπάρχει καθυστέρηση.

Δεν έχουμε καν αίθουσα προπονήσεων. Τα παιδιά που θα παίξουν στην εθνική ομάδα στο μέλλον πρέπει να έχουν προϋποθέσεις για να πετύχουν. Είμαστε τσίρκο, αυτά τα παιδιά θα πάνε σε άλλες εθνικές ομάδες», είπε ο Γιουσούφ Νούρκιτς, ενώ ο αρχηγός Μίραλεμ Χαλίλοβιτς τόνισε τα εξής…

«Τα οικονομικά προβλήματα είναι πάντα πρόβλημα εδώ. Γιατί δεν υπάρχει σχέδιο με μπουτίκ για οπαδούς και διαφημίσεις για παίκτες αστέρες; Αυτό μας θυμώνει. Πηγαίνουμε στο γήπεδο με ταξί, κοιμόμαστε σε αυτοκίνητα, πάντα υπάρχουν κάποιοι αυτοσχεδιασμοί. Ήρθαμε εδώ γιατί αγαπάμε την εθνική ομάδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Ντζάναν Μούσα είπε πως «δεν υπάρχει σχέδιο. Είναι αδύνατον να κοιμηθούν στο ίδιο δωμάτιο τέσσερα μέλη της εθνικής ομάδας. Ενώ άλλοι έπαιξαν εννιά ή δέκα παιχνίδια προετοιμασίας, εμείς παίξαμε δύο. Θα κερδίσουμε το τουρνουά, αλλά αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Δεν πάμε καλά, δεν προετοιμαζόμαστε σωστά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.