ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τσέλσι: Αυτά είναι τα κριτήρια για την αγορά της ομάδας – Στην τελική ευθεία η πώληση της

Πλησιάζει η «μετά - Αμπράμοβιτς» εποχή

Τσέλσι: Αυτά είναι τα κριτήρια για την αγορά της ομάδας – Στην τελική ευθεία η πώληση της

Έξι είναι οι υποψήφιοι αγοραστές της Τσέλσι, όπως μετέδωσε σήμερα (24/03) το BBC.

Δύο εξ αυτών, επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται μεταξύ των υποψηφίων και συγκεκριμένα, η κοινοπραξία με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο της Λίβερπουλ, Μάρτιν Μπρόουτον και τον συνιδιοκτήτη των Λος Αντζελες Ντότζερς, Τοντ Μπόελι.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, τις επόμενες ημέρας θα καταρτισθεί ένας πιο μικρός κατάλογος υποψηφίων και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί ο τελικός μειοδότης. Α

κολούθως, θα εξετασθεί από την Premier League, καθώς η διοργανώτρια Αρχή, πρέπει να «δώσει το πράσινο φως», για να επικυρωθεί η αλλαγή ιδιοκτησίας και ν΄ αρχίσει η «μετά – Αμπράμοβιτς» εποχή στους «μπλε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα κριτήρια επιλογής, περιλαμβάνουν το μέγεθος της προσφοράς (σ.σ. ο Αμπράμοβιτς έθεσε την τιμή στα 3 δισ. λίρες ή 3,6 δισ. ευρώ), την ταχύτητα με την οποία διατίθενται τα κεφάλαια και την εμπειρία των «μνηστήρων» στο ποδόσφαιρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.