ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τσέλσι: Αυτοί είναι οι πέντε επιβεβαιωμένοι υποψήφιοι αγοραστές της ομάδας

Πέντε είναι έως τώρα οι επιβεβαιωμένες προσφορές για την αγορά της Τσέλσι

Τσέλσι: Αυτοί είναι οι πέντε επιβεβαιωμένοι υποψήφιοι αγοραστές της ομάδας

Η αγγλική ομάδα μπήκε σε διαδικασία πώλησης, μετά τις κυρώσεις που επέβαλε η βρετανική κυβέρνηση  στον Ρώσο ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, εξαιτίας της επέμβασης της Ρωσίας στην Ουκρανία. 
Η λίστα με  επιβεβαιωμένους υποψήφιους πλειοδότες που ανακοίνωσαν ότι θα επιδιώξουν να αγοράσουν την Τσέλσι, όπως την παρουσιάζει το Reuters:

ΜΟΥΧΣΙΝ ΜΠΑΪΡΑΚ: Ο Τούρκος επιχειρηματίας δήλωσε ότι η εταιρεία του ετοιμάζεται να υποβάλει προσφορά για την Τσέλσι, προσθέτοντας ότι θα χρειαζόταν την «ευλογία» του Ρομάν Αμπράμοβιτς για οποιαδήποτε συμφωνία. Ο Μπαϊράκ είπε ότι είχε 1 δισεκατομμύριο λίρες σε μετρητά διαθέσιμα και μπορούσε να πάρει δάνεια εάν χρειαζόταν μεγαλύτερο ποσό.

ΝΙΚ ΚΑΝΤΙ: Ο Βρετανός κατασκευαστής ακινήτων, υποστηρικτής της Τσέλσι από παιδί, δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να κάνει μια προσφορά για τον σύλλογο.

Το Sky News ανέφερε ότι κεντρικό μέρος του σχεδίου της πρότασης Κάντι, αφορά την πρόθεσή του  να προσφέρει μια θέση στους φιλάθλους στο διοικητικό συμβούλιο.

Βρίσκεται σε συζητήσεις με τους χρηματοδότες για να συμμετάσχουν στην προσφορά του πριν από την προθεσμία για την υποβολή των προσφορών στο τέλος της εβδομάδας. Θα προσφέρει επίσης βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση εάν η Τσέλσι αντιμετωπίσει μια κρίση μετρητών, πρόσθεσε. Στην προσπάθειά του έχει τη συνεργασία, του πρώην παίκτη και προπονητή της Τσέλσι, Τζανλούκα Βιάλλι.

ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΚΟΕ: Ο Πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας Στίβου, Σεμπάστιαν Κόε εντάχθηκε σε μια κοινοπραξία, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου της Λίβερπουλ, Μάρτιν Μπρότον, που ελπίζει να αγοράσει την Τσέλσι.

 «Είμαι βέβαιος ότι ο σερ Μάρτιν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει την Τσέλσι στο επόμενο κεφάλαιο της», δήλωσε ο Κόε σε δήλωση στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΙΚΕΤΣ ΚΑΙ Ο ΚΕΝ ΓΚΡΙΦΙΝ: Οι ιδιοκτήτες της ομάδας μπέιζμπολ των ΗΠΑ, Σικάγο Καμπς, η οικογένεια Ρίκετς, συνεργάστηκαν με τον ιδρυτή της Citadel, Κεν Γκρίφιν, για να εργαστούν σε μια προσφορά για την αγορά της Τσέλσι, δήλωσε εκπρόσωπος του Γκρίφιν.

Έχουν δημιουργήσει έναν επενδυτικό όμιλο που πρόκειται να κάνει επίσημη προσφορά για τον λονδρέζικο σύλλογο αύριο Παρασκευή.

ΧΑΝΓΙΟΡΓΚ ΒΑΪΣ: Ο Ελβετός μεγιστάνας ενδιαφέρεται να αποκτήσει την Τσέλσι, ανέφερε η ελβετική εφημερίδα Blick.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ένα βίντεο στην ιστοσελίδα της, η Blick είπε ότι ο Βάις «εξακολουθεί να ενδιαφέρεται παρά τις νέες συνθήκες», αφού οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν κατά του Αμπράμοβιτς είχαν θέσει σε αναμονή τη διαδικασία πώλησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.