ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τσέλσι: Στο παρελθόν ανήκουν οι «χρυσές» μέρες – Ετοιμάζεται για 10ωρο ταξίδι οδικώς λόγω έλλειψης χρημάτων!

«Θέλουμε να βρούμε λύσεις» δηλώνει ο Τ.Τούχελ

Τσέλσι: Στο παρελθόν ανήκουν οι «χρυσές» μέρες – Ετοιμάζεται για 10ωρο ταξίδι οδικώς λόγω έλλειψης χρημάτων!

Η ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία και οι στενές σχέσεις του ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς με τον Βλαντίμιρ Πούτιν έχουν φέρει σε οικονομική ασφυξία τον λονδρέζικο σύλλογο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η Τσέλσι ετοιμάζεται να επιστρέψει αρκετές δεκαετίες πίσω, αφού λόγω των οικονομικών περιορισμών που έχει επιβάλλει η βρετανική κυβέρνηση στον Αμπράμοβιτς και κατ’ επέκταση στο κλαμπ, ενδέχεται να πραγματοποιήσει ένα δεκάωρο ταξίδι με πούλμαν ενόψει του επερχόμενου προημιτελικού για το Κύπελλο Αγγλίας με την Μίντλεσμπρο!

Το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (16/3) με τη Λιλ είναι το τελευταίο στο οποίο δεν ισχύει ο οικονομικός περιορισμός των 20.000 λιρών που μπορούν να ξοδέψουν οι Λονδρέζοι για ταξίδι μακριά απ’ το Λονδίνο. Οι Μπλε θα καλύψουν την απόσταση των 536 μιλίων ως το Ρίβερσαϊντ με το λεωφορείο για περίπου δέκα ώρες!

Με το πλαφόν των 20.000 λιρών είναι αδύνατον να καλυφθεί το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων και των λοιπών εξόδων μετακίνησης και διαμονής. Μάλιστα, υπό τις υπάρχουσες συνθήκες εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο να πληρώσουν οι ίδιοι οι παίκτες απ’ τις τσέπες τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί το ταξίδι αεροπορικώς. Επίσης, μολονότι οι ιθύνοντες του συλλόγου προσπάθησαν να κλείσουν εισιτήρια με το τρένο κάτι όμως που δεν κατέστη δυνατό…

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο προπονητής της Τσέλσι Τόμας Τούχελ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της ρεβάνς με τη Λιλ στη Γαλλία δήλωσε: «Θέλουμε να βρούμε λύσεις. Θέλουμε να παίξουμε το ματς του Σαββάτου όσο και το παιχνίδι του Champions League. Είναι δύσκολο να κανονίσουμε πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενόψει του Κυπέλλου αλλά θα το αντιμετωπίσουμε». Και πρόσθεσε: «Δεν είναι θέμα άνεσης. Είναι ζήτημα που έχει να κάνει με το επαγγελματικό επίπεδο του αθλητισμού, όπου μεσολαβούν δύο ημέρες μεταξύ δύο αγώνων, την ώρα που οι αντίπαλοί μας προέρχονται από ξεκούραση τεσσάρων ημερών».

Απ’ την πλευρά του, το αστέρι της Τσέλσι Κάι Χάβερτς δεν δίστασε να πει ότι δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει ο ίδιος απ’ την τσέπη προκειμένου να πραγματοποιηθεί αεροπορικώς το ταξίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα πλήρωνα, κανένα πρόβλημα. Αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για μας. Το να έρθουμε στο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις στον κόσμο, απ’ το αν θα ταξιδέψουμε με αεροπλάνο ή λεωφορείο στα επόμενα εκτός έδρας ματς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.