ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βαγγέλης Μαρινάκης: Πανηγύρισε μαζί με τον γιο του Μιλτιάδη τη νίκη της Νότιγχαμ στο Γουέμπλεϊ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης οδήγησε την Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League μετά από 23 χρόνια

Βαγγέλης Μαρινάκης: Πανηγύρισε μαζί με τον γιο του Μιλτιάδη τη νίκη της Νότιγχαμ στο Γουέμπλεϊ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έγραψε ιστορία.

Μετά από συγκλονιστικό τελικό ανόδου με την Χάντερσφιλντ πήρε το εισιτήριο για την Premier League και έγραψε ιστορία.

Επέστρεψε μετά από 23 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και όπως ήταν φυσικό ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πανηγύρισε με την καρδιά του.

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ που είδε τον αγώνα από τα επίσημα του Γουέμπλεϊ μετά από την λήξη του αγώνα αγκάλιασε τον γιο του Μιλτιάδη ο οποίος ασχολείται ενεργά με την ομάδα και έχει παρακολουθήσει από κοντά όλη την πορεία της.

Είναι μια μεγάλη δικαίωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος ανέλαβε το κλαμπ το 2017 και υποσχέθηκε άνοδο. Μετά από 5 χρόνια η ομάδα επέστρεψε. Οι φαν της Νότιγχαμ περίμεναν 23 χρόνια και με τον Έλληνα εφοπλιστή στο τιμόνι τους κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
marinakis_2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.