ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χαμός για τον τελικό του Conference League: Τον χάνει η Αλβανία και η Ελλάδα έτοιμη να κερδίσει 150 εκατ. ευρώ

Δυσάρεστη η εξέλιξη για την Αλβανία

Χαμός για τον τελικό του Conference League: Τον χάνει η Αλβανία και η Ελλάδα έτοιμη να κερδίσει 150 εκατ. ευρώ

Ο τελικός του Europa Conference League είναι προγραμματισμένος στην Arena Kombëtare των Τιράνων. Ωστόσο σύμφωνα με τα αλβανικά δημοσιεύματα, ο τελικός της τρίτης κατά σειράς διασυλλογικής διοργάνωσης δεν θα φιλοξενηθεί στην Αλβανία, με τον επικρατέστερο προορισμό να είναι η Αθήνα.

Όπως τονίζουν τα μέσα της γειτονικής χώρας, η συγκεκριμένη εξέλιξη θα είναι πολύ δυσάρεστη για την Αλβανία, καθώς σε περίπτωση που η UEFA πάρει την απόφαση να αφαιρέσει τον τελικό από την Αλβανία λόγω των όσων συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, η Ελλάδα θα καρπωθεί τεράστιο ποσό.

«Εδώ και δύο μέρες λέγεται ότι UEFA δεν θα ανεχθεί καθόλου την κατάσταση που επικρατεί στην Ομοσπονδία της Αλβανίας, όπου δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη ο νικητής των τελευταίων εκλογών στο AFF, καθώς η υπόθεση έχει πάει στα δικαστήρια», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

«Έτσι στην Ελλάδα πανηγυρίζουν ενδεχομένως και πρόωρα. Πάντως, σε περίπτωση που η UEFA αποφασίσει πραγματικά ότι ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα, αυτά τα 150 εκατ. ευρώ των εσόδων θα πάνε κανονικά στους Έλληνες», σημειώνει τον εν λόγω ρεπορτάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ότι η Αθήνα απέσυρε τη συμμετοχή της, αν και ήταν το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον τελικό και τελικά επιλέχθηκε η γειτονική μας χώρα από την UEFA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.