Πελέ: «Ευχαριστώ όλους όσοι μου στέλνουν θετική ενέργεια»

Το μήνυμα του από το νοσοκομείο στο Σάο Πάολο

Πελέ: «Ευχαριστώ όλους όσοι μου στέλνουν θετική ενέργεια»

Η είδηση ότι ο Πελέ εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στο Σάο Πάολο προκάλεσε παγκόσμια ανησυχία.

Ωστόσο ο ίδιος θέλησε να καθησυχάσει τους φιλάθλους και θαυμαστές του, δημοσιεύοντας ένα μήνυμα στο λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Πελέ έφτασε στο νοσοκομείο μαζί με τη σύζυγό του Μαρτσία Αοκί, και έναν νοσοκόμο που τον φροντίζει στο σπίτι, αφού παρουσίασε πρήξιμο στο σώμα του.

Ο «βασιλιάς» του ποδοσφαίρου ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης που του στέλνει αλλά και το Κατάρ, όπου φωταγωγήθηκαν κτίρια προς τιμήν του για να του ευχηθούν καλή ανάρρωση.

«Φίλοι μου, βρίσκομαι στο νοσοκομείο για τη μηνιαία επίσκεψή μου. Είναι πάντα ωραίο να λαμβάνεις θετικά μηνύματα όπως αυτό. Ευχαριστώ το Κατάρ για αυτή την αφιέρωση και όλους όσοι μου στέλνουν θετική ενέργεια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.