Πελέ: Οι ευχές του για το Βραζιλία-Κορέα: «Kαλή τύχη»

Η ανάρτηση του «βασιλιά»

Πελέ: Οι ευχές του για το Βραζιλία-Κορέα: «Kαλή τύχη»

Ο Πελέ βρίσκεται στο νοσοκομείο και συνεχίζει τη θεραπεία του για την καταπολέμηση του καρκίνου στο παχύ έντερο, όμως το μυαλό του βρίσκεται και στην αγαπημένη του Βραζιλία.

Ο  θρύλος της Βραζιλίας με τα 3 Παγκόσμια Κύπελλα με ανάρτηση του στα social media έστειλε το μήνυμα του για το αποψινό (5/12, 21:00) ματς με τη Νότια Κορέα για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, το οποίο θα το παρακολουθήσει μέσα από το νοσοκομείο.


Η ανάρτηση του Πελέ

«Το 1958, στη Σουηδία, περπατούσα στους δρόμους και σκεφτόμουν να εκπληρώσω την υπόσχεση που είχα δώσει στον πατέρα μου. Ξέρω ότι πολλές από τις εθνικές ομάδες έδωσαν παρόμοιες υποσχέσεις και αναζητούν επίσης το πρώτο τους Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέλω να σας εμπνεύσω, φίλοι μου. Θα δω το παιχνίδι από εδώ στο νοσοκομείο και θα στηρίζω τον καθένα από εσάς. Είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι. Καλή τύχη στη Βραζιλία μας!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.