ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πέθανε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Φανούρης Πατηνιώτης

Σε ηλικία 71 ετών

Πέθανε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Φανούρης Πατηνιώτης

Πέθανε ο Φανούρης Πατηνιώτης σε ηλικία 71 ετών, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΟΦΗ που σημείωσε περισσότερες από 135 συμμετοχές με την φανέλα των Κηρικών, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στην ομάδα.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της ανακοίνωσης που έκανε η ΠΑΕ η οποία κάνει λόγο για έναν άνθρωπο που «έγραψε τη δική του ιστορία στην οικογένεια της ομάδας».

Σημειώνεται ότι ο Φανούρης Πατηνιώτης στα μέσα της δεκαετίας του 2000 φόρεσε ξανά το έμβλημα του ΟΦΗ, εκείνη την φορά όμως είχε άλλο ρόλο καθώς ανέλαβε την εκγύμναση των τερματοφυλάκων του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει:

«Ο Φανούρης Πατινιώτης δεν είναι πια μαζί μας και ο ΟΦΗ πενθεί για την απώλεια ενός ανθρώπου που έγραψε τη δική του ιστορία στην οικογένεια της ομάδας μας!

Τη δεκαετία του ’70 υπερασπίστηκε την εστία σε περισσότερους από 135 αγώνες, ενώ στα μέσα της δεκαετίας του 2000 ανέλαβε την εκγύμναση των τερματοφυλάκων του ΟΦΗ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φανούρη Πατινιώτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.