
Χωρίς τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο θα συνεχίσει την προετοιμασία της η Εθνική Ελλάδας, καθώς ο διεθνής φόργουορντ τραυματίστηκε στη φιλική αναμέτρηση με την Πολωνία.
Ο νέος παίκτης του Άρη υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε μικρή ρήξη στον επιγονατιδικό τένοντα.
Ως αποτέλεσμα, ο 28χρονος άσος δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τη «γαλανόλευκη» στα επόμενα παιχνίδια με την Κύπρο στις 24 Αυγούστου, αλλά και στα κρίσιμα ματς με την Ουκρανία και την Ισπανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027.
Σημειώνεται ότι ο Χαραλαμπόπουλος τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Πολωνία και θα ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποθεραπείας, με στόχο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στις υποχρεώσεις του με τον Άρη.
Ο Βασίλης Σπανούλης έχει πλέον 15 διαθέσιμους παίκτες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.