ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ποδόσφαιρο: Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον πλανήτη… και δεν είναι ο Λ.Μέσι ή ο Κ.Ρονάλντο!

Ξεπέρασε τους Λ.Μέσι και Κ.Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο: Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον πλανήτη… και δεν είναι ο Λ.Μέσι ή ο Κ.Ρονάλντο!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι και επίσημα ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον πλανήτη, ξεπερνώντας τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο στην σχετική λίστα!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sportico», που ειδικεύεται σε οικονομικά θέματα που αφορούν στον αθλητισμό, ο Γάλλος «άσσος» της Παρί Σεν Ζερμέν έχει τις υψηλότερες μεικτές αποδοχές.

Σημειώνεται ότι για το τελικό αποτέλεσμα της λίστας λαμβάνονται υπόψιν οι μισθοί και τα εισοδήματα των παικτών από συμβόλαια χορηγών, κάτι που σημαίνει ότι ο Εμπαπέ, θα εισπράξει εφέτος 125 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων 105 εκατ. ευρώ από το γαλλικό σύλλογο. «Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είπε στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης ότι δεν έρχεται ο Κιλιάν Εμπαπέ»

Τα υπόλοιπα 20 εκατ. ευρώ, προέρχονται από τα «χρυσά» συμβόλαια με εταιρίες, όπως η Nike, η Hublot, η Electronic Arts, η Dior, η Oakley και η Sorare, σε μερικές από τις οποίες είναι κεντρικό πρόσωπο σε διαφημιστικές καμπάνιες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με τον αμιγώς… εμπορικό τομέα εσόδων, ο Εμπαπέ είναι μακράν πίσω, τόσο από τον Πορτογάλο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ (60 εκ. ευρώ), ο οποίος εισπράττει και 53 εκ. ευρώ ετησίως από τον αγγλικό σύλλογο, όσο και από τον Λ.Μέσι (48 εκ. ευρώ από χορηγούς και 62 εκ. ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.