
Ο Μουστάφα Φαλ ήταν ο μεγάλος άτυχος των τελικών της Greek Basketball League, καθώς ο Γάλλος διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο, κατά τον 3ο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θηριώδης παίκτης των Πειραιωτών, αναμένεται να μείνει για 10 με 12 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Ο Φαλ ταξίδεψε την Κυριακή (08/06) στη Μαδρίτη, ενώ αύριο (10/06) θα υποβληθεί σε επέμβαση για αποκατάσταση του προβλήματος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.