ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρόστιμο 40.000 δολαρίων στον Α.Έντουαρντς για ομοφοβικά σχόλια στα social media

«Αυτό που είπα ήταν ανώριμο, προσβλητικό και ασεβές και λυπάμαι απίστευτα»

Πρόστιμο 40.000 δολαρίων στον Α.Έντουαρντς για ομοφοβικά σχόλια στα social media

Πρόστιμο 40.000 δολαρίων επέβαλε το ΝΒΑ στον γκαρντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Άντονι Έντουαρντς, επειδή χρησιμοποίησε «προσβλητική και υποτιμητική γλώσσα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο Άντονι Έντουαρντς χρησιμοποίησε ομοφοβική γλώσσα σε ένα βίντεο που δημοσίευσε, στο οποίο απαθανάτισε μία ομάδα ανδρών που συζητούσαν. Το βίντεο «ανέβηκε» στο Instagram Live και αργότερα διαγράφηκε προτού βρει τον δρόμο του σε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

«Αυτό που είπα ήταν ανώριμο, προσβλητικό και ασεβές και λυπάμαι απίστευτα», έγραψε ο Α.Έντουαρντς σε απολογητική του δήλωση που αναρτήθηκε στο Twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι απαράδεκτο για μένα ή για οποιονδήποτε να χρησιμοποιήσει αυτή τη γλώσσα με τόσο προσβλητικό τρόπο, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό. Μεγάλωσα καλύτερα από αυτό!», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.