Ρέντη: Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού περιμένουν την «ερυθρόλευκη» αποστολή (φώτο)

«Τρέλα» για τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Ρέντη: Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού περιμένουν την «ερυθρόλευκη» αποστολή (φώτο)

Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού περιμένουν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη την «ερυθρόλευκη» αποστολή για να αποθεώσουν τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του για το διπλό στην Opap Arena.

Η σπουδαία εμφάνιση στην Opap Arena και η επιβλητική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ (3-1) προκάλεσε παροξυσμό στον κόσμο του Ολυμπιακού, με χιλιάδες φίλους του πειραϊκού συλλόγου να βρίσκονται έξω από το προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι είχαν μεταβεί στον Ρέντη και πριν αποχωρήσει η αποστολή και είχαν εμψυχώσει την ομάδα, περιμένουν τον Ισπανό τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του για να τους αποθεώσουν για τη σπουδαία νίκη στην Opap Arena.

Οι οπαδοί των πρωταθλητών αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Μίτσελ και τους παίκτες των Πειραιωτών, οι οποίοι με τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν στο σπίτι της ΑΕΚ έκαναν «δήλωση» τίτλου και πλέον θα τα δώσουν όλα στα πλέι οφ για το πρωτάθλημα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.