ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρωσία: «Διαλύθηκε» το κρανίο αθλητή μετά από χτύπημα σε αγώνα kickboxing (βίντεο)

Συνέχισε να «παλεύει» ηρωικά

Ρωσία: «Διαλύθηκε» το κρανίο αθλητή μετά από χτύπημα σε αγώνα kickboxing (βίντεο)

Ο Ρώσος μαχητής Danil Sharov υπέστη έναν σοκαριστικό τραυματισμό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του πρώτου του αγώνα kickboxing το βράδυ της Παρασκευής(18/11) – και ηρωικά προσπάθησε να συνεχίσει να παλεύει στη συνέχεια.

Ο Sharov υπέστη κάταγμα στο κρανίο ως αποτέλεσμα μιας δυνατής γονατιάς στο μέτωπό του σε έναν αγώνα με τον Danil Kirikov στην εκδήλωση FKR Pro 1 στη Μόσχα.

Ο τραυματισμός έλαβε χώρα στον δεύτερο γύρο, όταν το ζευγάρι ήρθε κοντά για λίγο και ο ψηλότερος Kirikov έριξε ένα «ευθύ γόνατο» στο πρόσωπο του αντιπάλου του, αφήνοντας ένα ορατό βαθούλωμα στο μέτωπό του.

Ο Sharov δεν φάνηκε να ενοχλείται από το σοβαρό τραύμα του, το άγγιξε για λίγο με το γάντι και συνέχισε να παλεύει σα να μη συνέβη τίποτα.

Ευτυχώς, ο αντίπαλός του μπόρεσε να δει τη σοβαρότητα της κατάστασης και ειδοποίησε τον διαιτητή για το σκαλισμένο μέτωπο του Sharov.

Ο διαιτητής διέκοψε αμέσως τον αγώνα και κάλεσε τον γιατρό του ρινγκ να παρέχει τις πρώτες βοήθειες και για να δώσει την επαγγελματική του γνώμη για τον τραυματισμό, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν ένα προφανές κάταγμα στο κρανίο.

Ο Sharov έδειχνε πρόθυμος να συνεχίσει να αγωνίζεται, αλλά ο αγώνας ακυρώθηκε και ο Kirikov κέρδισε τη νίκη με TKO.


Οι οπαδοί του αγώνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να επαινέσουν τόσο τον αντίπαλο όσο και τον διαιτητή που φρόντισαν για την ευημερία του Sharov. «Μπράβο στον αντίπαλο που το εντόπισε αυτό και δεν ενεπλάκη», δήλωσε ένας χρήστης του Twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κάταγμα στο κρανίο ήταν πολύ παρόμοιο με τον τρομακτικό τραυματισμό που υπέστη ο Evangelista ‘Cyborg’ Santos όταν αντιμετώπισε τον Michael ‘Venom’ Page στο Bellator 158 το 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.