Σ.Γουίλμπεκιν: Εκτός για 2-3 εβδομάδες από τη Φενέρ

Σε συναγερμό η ομάδα μετά από την σοκαριστική πτώση του Αμερικανού

Σ.Γουίλμπεκιν: Εκτός για 2-3 εβδομάδες από τη Φενέρ

Αμφίβολη δείχνει να είναι η συμμετοχή του Σκότι Γουίλμπεκιν, όταν η Φενερμπαχτσέ θα επισκεφτεί το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στις 13 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Έλληνας τεχνικός της Φενέρ, Δημήτρης Ιτούδης, είδε τον Αμερικανό να τραυματίζεται στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης με τη Γαλατασαράι, της οποίας προπονητής είναι ο πρώην συνεργάτης του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ανδρέας Πιστιόλης.

Το ευχάριστο για τον Ιτούδη και τον Ουίλμπεκιν είναι πως ο τραυματισμός δεν ήταν τόσο σοβαρός, με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της Φενερμπαχτσέ να κάνουν λόγο για απουσία δύο έως τριών εβδομάδων από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Ουίλμπεκιν έχει τον δεύτερο καλύτερο μέσο όρο σε πόντους την τρέχουσα σεζόν στη Euroleague, με 12,5 πόντους, ενώ μετρά και 2,1 ριμπάουντ, αλλά και 3,1 ασίστ μέσο όρο.

Εξάλλου, ο Ιτούδης τον έχει ξεκινήσει βασικό και στις 10 αναμετρήσεις στη διοργάνωση φέτος, με την ομάδα της Πόλης να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με ρεκόρ 9-1, στην πρώτη σεζόν του Ουίλμπεκιν στον σύλλογο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεδομένη είναι η απουσία του Αμερικανού στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Παρασκευή (2/12), για την 11η αγωνιστική της Euroleague, αλλά και με αυτήν απέναντι στην Άλμπα στο Βερολίνο, στις 8 Δεκεμβρίου για την 12η αγωνιστική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.