ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σε υπόθεση εκβιασμού εμπλέκεται ο διοικητικός ηγέτης της Παρί Σεν Ζερμέν

Επιχειρηματίας είχε υλικό που αποδείκνυε παρατυπίες του Νασέρ Αλ Κελαϊφί

Σε υπόθεση εκβιασμού εμπλέκεται ο διοικητικός ηγέτης της Παρί Σεν Ζερμέν

Σε σκάνδαλο εκβιασμού Γαλλο-αλγερινού επιχειρηματία φέρεται να εμπλέκεται ο διοικητικός ηγέτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της γαλλικής «Liberation».

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί είναι μπλεγμένος με μια υπόθεση εκβιασμού και παράνομης κράτησης ενός Γαλλο-αλγερινού επιχειρηματία, η οποία μάλιστα φέρεται να έχει σχέση και με το Μουντιάλ του Κατάρ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας με το όνομα Tayeb B, είχε στην κατοχή του στοιχεία και υλικό που αποδείκνυαν παρατυπίες του Νασέρ Αλ Κελαϊφί στη διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή του Κατάρ για την ανάληψη της διοργάνωση του Μουντιάλ 2022.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας συνελήφθη στις 13 Ιανουαρίου 2020 στο Κατάρ και φυλακίστηκε μέχρι την 1η Νοεμβρίου του ίδιου έτους.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Γαλλο-αλγερινός στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα δέχθηκε τρομερή πίεση και ψυχολογικό «πόλεμο» ώστε να παραδώσει τα έγγραφα και το υλικό που είχε στην κατοχή του στους δικηγόρους του διοικητικού ηγέτη των Παριζιάνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.