Σκύλος μπήκε σε αγώνα ποδοσφαίρου & ζητούσε χάδια στην κοιλιά του (βίντεο)

Το αστείο περιστατικό συνέβη στο 36ο λεπτό του διεθνούς φιλικού αγώνα

Σκύλος μπήκε σε αγώνα ποδοσφαίρου & ζητούσε χάδια στην κοιλιά του (βίντεο)

Έναν γλυκό απρόοπτο συνέβη σε ποδοσφαιρικό αγώνα γυναικών, όταν ένας σκύλος εισέβαλε στο γήπεδο, ζητώντας χάδια.

Ο διεθνής ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Χιλής και της Βενεζουέλας χρειάστηκε να διακοπεί, όταν ένας σκύλος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Το αστείο περιστατικό συνέβη στο 36ο λεπτό του διεθνούς φιλικού αγώνα, όταν το σκορ ήταν ισόπαλο 0-0.

Ο σκύλος μπούκαρε στο γήπεδο και ζητούσε χάδια από όλους

Τα πλάνα έδειχναν τον μαύρο σκύλο να παρακολουθεί από το πλάι του γηπέδου και να δέχεται τα χάδια από τους φωτογράφους. Κάποια στιγμή όμως, φαίνεται πως ήθελε να συμμετάσχει στη δράση, και έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο διαιτητής ζήτησε διακοπή της αναμέτρησης όταν ο αξιολάτρευτος εισβολέας ξάπλωσε στο γρασίδι με την πλάτη, απαιτώντας χάδια στην κοιλιά του από την Χιλιανή τερματοφύλακα Κριστιάν Έντλερ.

Η διαιτητής που πλησίασε δεν την γλίτωσε, με τον σκύλο να ζητάει χάδια και από την ίδια.

Παίρνοντας ώθηση από το κοινό και τις ζητωκραυγές του, ο σκύλος συνέχισε να τρέχει από την μία άκρη του γηπέδου στην άλλη, καθώς παίκτες και προσωπικού προσπαθούσαν να του απομακρύνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σταμάτησε μάλιστα μπροστά στους παίκτες της Χιλής, όπου δέχτηκε μερικά ακόμη χάδια μέχρι την στιγμή που μία εκ των παικτριών τον πήρε αγκαλιά και τον μετέφερε εκτός γηπέδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.